Vorstelijke informatie

logo VT basicWat vliegt de tijd.
Zo staat hier vermeld dat er geen Ridder Richard – activiteiten meer zijn, zo staat deze site weer vol met meer informatie over de activiteiten van Vorstelijk Theater. Met nog altijd een grote glimlach kijk ik terug op al die jaren als Ridder, maar wat heeft het jaar tot nu toe mij al veel moois gebracht. Met vertrouwen en plezier ga ik dan ook de laatste maanden van het jaar in. Op vorstelijke wijze uiteraard!

 

Een nieuw…

logo VT basic2018, een nieuw jaar.
2018, het begin van een nieuwe periode zonder Ridder Richard.

Na 20 jaar is het doek gevallen en gaan de deuren open voor nieuwe activiteiten,
programma’s, werkzaamheden en dingen die op mijn pad gaan komen.
Vorstelijk Theater blijft bestaan.
Naast lesgeven op theater – en musicalgebied blijf ik als regisseur actief, presentator en organisator.
Voor bepaalde gelegenheden wil ik graag met u kijken naar de mogelijkheden voor theater-acts.

Kortom, Ridder Richard komt u niet meer tegen, Vorstelijk Theater daarentegen wel!

 

 

20 jaar Ridder Richard

Vorstelijk nieuws!

RR 9 - sprookjesNa 20 jaar ‘Ridder Richard’ zal ik vanaf januari 2018 geen verhalen meer vertellen, geen voorstellingen meer geven of andere vorstelijke programma’s op kastelen, scholen en voor bedrijven. Na 20 jaar is het tijd om weer andere dingen op mijn pad te laten komen.
Ik blijf lesgeven als speldocent, ik blijf als regisseur actief maar met de activiteiten op de kastelen en scholen ga ik stoppen.
In de komende maanden staan nog een aantal vorstelijke activiteiten op het programma, waar ik ook erg naar uit kijk om te gaan doen. En dat maakt het ook dat ik straks met heel veel plezier terug kan kijken op een hele gave en bijzondere tijd. Het moment van mensen bedanken komt nog, nu met veel plezier aan de slag met wat nog komen gaat. Hou de website en Facebook dus in de gaten voor nieuws rondom het Sprookjesfestival, het griezelverhaal op Huis Verwolde en de kerstactiviteiten op Huis Zijpendaal!

Vorstelijke groet,

Richard