20 jaar Ridder Richard

Vorstelijk nieuws!

RR 9 - sprookjesNa 20 jaar ‘Ridder Richard’ zal ik vanaf januari 2018 geen verhalen meer vertellen, geen voorstellingen meer geven of andere vorstelijke programma’s op kastelen, scholen en voor bedrijven. Na 20 jaar is het tijd om weer andere dingen op mijn pad te laten komen.
Ik blijf lesgeven als speldocent, ik blijf als regisseur actief maar met de activiteiten op de kastelen en scholen ga ik stoppen.
In de komende maanden staan nog een aantal vorstelijke activiteiten op het programma, waar ik ook erg naar uit kijk om te gaan doen. En dat maakt het ook dat ik straks met heel veel plezier terug kan kijken op een hele gave en bijzondere tijd. Het moment van mensen bedanken komt nog, nu met veel plezier aan de slag met wat nog komen gaat. Hou de website en Facebook dus in de gaten voor nieuws rondom het Sprookjesfestival, het griezelverhaal op Huis Verwolde en de kerstactiviteiten op Huis Zijpendaal!

Vorstelijke groet,

Richard

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.